Cum sa cresti fructe goji folosind ingrasamant din alge

Cum sa cresti fructe goji folosind ingrasamant din alge

            Popularitatea sucului din fructe goji a crescut la nivel global in mare parte din cauza valorilor medicinale si nutritive pe care le detine. Din fericire, aceste fructe pot fi crescute in propria gradina. Este o planta usor de crescut care nu necesita preparatii extra pentru crestere si dezvoltare. Exista mai multe metode prin care planta goji poate fi crescuta in gradina. Poate fi plantata in orice tip de recipient care sa contina suficienta apa, pamant si, bineinteles, acces la lumina soarelui.

            In primul rand, aveti nevoie de pamant, care necesita un nivel ridicat de expertiza si ingrijire adecvata. Sunt mai multe tipuri de sol accesibile pe piata: soluri argiloase, nisipoase, argilo-nisipoase. Dintre toate, solul organic este considerat cel mai potrivit pentru a creste planta goji. Plantele trebuie replantate in moementul in care au inceput sa se dezvolte. Lumina soarelui este imperativa pentru cresterea plantelor, avand nevoie zilnic de minim 8 ore de soare pentru a inflori.

            Primele sase luni de viata, planta goji are nevoie de ingrijire speciala, pentru ca este momentul cel mai vulnerabil al sau. Apa nu trebuie folosita in exces, iar singurul tip de ingrasamant de care are nevoie este cel din alge, si acesta in cantitati mici. Daca plantele sunt crescute in recipiente, trebuie sa va asigurati ca dispun de suficient soare si ca, in momentul in care au devenit mature, sa le mutati in gradina. Fructele goji sunt usor de crescut, cu rezultate vizibile in timp scurt.


Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand site-ul www.krilloil neptune.ro

Ultimele Cautari:Leave a Reply