Cresterea plantei goji in sera proprie

Cresterea plantei goji in sera proprie

Fructul goji a castigat popularitate in toata lumea. Aceste fructe goji contin proteine, vitamine si nutrienti, fiind folositoare in tratarea diferitelor boli. Fructele goji cresc in Himalaya de o perioada lunga de timp. Se poate consuma sub diferite forme: fructul crud, suc, sosuri si capsule.

Daca vrei sa ai o infatisare tanara si sa scapi de noptile nedormite, de pierderi de memorie si sa iti imbunatatesti sistemul imunitar, include goji in dieta zilnica. Goji este o bautura revigoranta, care poate fi amestecata cu diferite retete. Daca doriti sa cresteti acest fruct, trebuie doar sa cultivati semintele si sa le acoperiti cu nisip.

Rasadurile pot fi replantate afara dupa aproximativ 7 zile. Planta necesita cantitati adecvate de apa si soare. Plantele cu fructe goji pot fi crescute in orice tip de nisip si pamant, dar crsc mult mai bine intr-un sol de calitate ridicata. Odata ce au crescut, sunt foarte usor de ingrijit, radacina plantei fiind extinsa. Planta poate supravietui si pe temperaturi scazute si ridicate. Planta incepe sa faca fructe goji cand implinesc 2 ani, fructele proaspete fiind zemoase si gustoase.

Planta cu fructe goji poate fi crescuta si in casa, la lumina artificiala, insa doar dupa ce implineste un an. Trucuri despre curatare, ingrasaminte, culegere pot fi gasite pe internet. Tot ce trebuie sa faceti este sa selectati locul in care vreti sa cresteti planta goji, sa nu uitati sa o udati zilnic si sa ii puneti ingrasamant. Cu cel mai bun ingrasamant si cu tratamentele potrivite, veti avea fructele goji la voi acasa.


Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand site-ul www.krilloil neptune.ro

Ultimele Cautari:Leave a Reply