Boabele goji organice sunt cele mai bune pentru consum

Boabele goji organice sunt cele mai bune pentru consum

Boabele goji sunt fructele consumate in toate partile lumii din cauza valorii ridicate de substante nutritive. S-a descoperit stiintific ca boabele goji contin nutritienti vitali pentru corpul uman: aminoacizi, vitaminele A, B, D, E, minerale si proteine. Cum cererea de boabe goji a crescut, unele persoane au inceput sa creasca planta prin metode artificiale. Acestea insa au un continut redus de valori nutritionale, din cauza adaugarii aromelor artificiale, apei excesive, ingrasamintelor. Bineinteles, fructele organice sunt preferatele tuturor.

Boabele organice goji sunt ca o comoara pentru sanatatea celor in varsta. Aminoacizii prezenti in fruct actioneaza ca elemente anti-imbatranire, tinandu-i departe de geriatru. Vitaminele ajuta la protejarea ficatului, imbunatatirea vazului, hidrateaza pielea si parul. Fructele goji ajuta la imbunatatirea citculatiei sangvine, intaresc sistemul imunitar si ajuta in utilitatea sistemului digestiv. Este folositor si in reducerea insomniei si starilor de anxietate. Goji imbunatesc memoria, deci, si sistemul nervos. In plus, lupta cu problemele sexuale si cele legate de fertilitate. Se crede ca fructele goji imbunatesc si nivelul de energie al consumatorului.

Boabele goji organice sunt disponibile sub mai multe forme: sucuri, fructe uscate si fructe proaspete. Fructele, in general, sunt cele mai bune consumate proaspete, insa sucurile si fructele uscate goji contin o cantitate considerabila de substante nutritive si pot fi amestecate cu iaurturi sau salate pentru a adauga savoare. Aromele si alte substante artificiale care sunt adaugate de comercianti scad nivelul nutritional al boabelor goji. DeĀ  aceea, trebuie sa va asigurati ca ceea ce consumati sunt boabe goji organice.


Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand site-ul www.krilloil neptune.ro

Ultimele Cautari:Leave a Reply